Ga naar productinformatie
1 van 2

A00664

Paraffineolie

assyst-art

... Excl. btw
( ... Incl. btw)
Maat

Paraffineolie is een kleurloze, reukloze en smaakloze minerale olie, afkomstig van aardolie, die op grote schaal wordt gebruikt in cosmetica, de geneeskunde, de industrie en als smeermiddel.

Paraffineolie
Paraffineolie
Paraffineolie
Paraffineolie

Productdetails

Technische gegevens

Paraffineolie is oplosbaar in organische oplosmiddelen zoals benzeen en ether, maar onoplosbaar in water en alcohol.

Toepassingen:

  • Cosmetica en huidverzorging: Paraffineolie wordt gebruikt om zalven en crèmes zachter te maken, om de huid te hydrateren en te verzachten, en in paraffinebehandelingen voor handen, voeten en het lichaam.
  • Geneeskunde: Vanwege de geneeskrachtige eigenschappen wordt het gebruikt als laxeermiddel of als basis voor farmaceutische producten.
  • Industrie: Paraffineolie dient als procesolie in de kunststof-, voedingsmiddelen- en cosmetica-industrie en als smeermiddel voor mechanische onderdelen zoals lagers en scharnieren.
  • Hout- en metaalbescherming: Het kan hout diep voeden en beschermen tegen uitdroging en barsten, en metalen voorwerpen beschermen tegen roest.
  • Andere toepassingen: Paraffineolie wordt gebruikt om kleverige resten te verwijderen, bij het waxen van ski's of fietskettingen, en als coating bij de kaasproductie om uitdroging te voorkomen.

Paraffineolie is dus een veelzijdige, veilige en nuttige olie met toepassingen variërend van huidverzorging tot industriële smering en de bescherming van materialen.

    Wat ons onderscheidt

    • Vertrouwde merken

      Alleen professionele topmerken, zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid.

    • Hoge kwaliteit

      Duurzame, nauwkeurige materialen voor consistent uitstekende resultaten.

    • Expertise

      Jarenlange ervaring om u te begeleiden bij uw materiaalkeuze.
    • Snelle levering

      Snelle verwerking en verzending met attente service.

    Volg onze expertise op Instagram.

    #ImwithBeYours