Welkom op onze website! Veel winkelplezier. Groetjes, Vera.

Magento - Open Source eCommerce

Taal: English Deutsch Nederlands

News flash

Aan de Nederlandse klanten: vanaf 1 januari verandert het BTW nummer voor velen van jullie. Vergeet niet om dit aan te passen in uw account.

 

Om de status van uw pakket beter te kunnen opvolgen en/of wijzigen, logt u in op UPS MyChoice via uw smartphone. Op die manier kan u het verwachte tijdstip van levering zien, en indien u toch even de deur uitmoet, kan u via uw smartphone de levering laten wijzigen naar het dichtst bijzijnde afhaalpunt naar keuze of om een nieuwe uitlevering vragen.


Promotie van de maand

Acrylhars plasticrete A+B – 20kg+10kg
Excl. BTW: €155,25 Incl. BTW: €187,85

Toepassingen: Kleine of grote architecturale elementen, bestendig tegen vlammen, lage of hoge densiteit, reproductie van beelden. Het is mogelijk om materialen te bekomen die op natuurlijke stenen of materialen lijken door het gebruik van correcte vulstoffen. Aanwending: Gieten in massa of opgevuld, strijken tot de gewenste dikte.
 

Harde gips - 25kg
Excl. BTW: €40,00 Incl. BTW: €48,40

Synthetische harde gips. Speciaal aanbevolen voor de gieterijen, auto-industrie, keramische industrie en voor de fabricatie van modellen, reliëfs en afgietsels. Gebruiksaanwijzing: één volume water voor drie volumes gips. Heeft dezelfde structuur als porselein.
Art Supplies
 

Indien je gekozen hebt voor "betaling via overschrijving", zal je bestelling verwerkt worden na ontvangst van de betaling. Goederen worden verstuurd zodra de betaling ontvangen is.

Indien u koos voor "betaling bij afhaling in ons magazijn", dan is het enkel mogelijk te betalen met bancontact. Uw bestelling staat een halve dag later klaar en kan opgehaald worden van maandag tot vrijdag tussen 10 en 13u en tussen 14 en 16u.

 

Gratis verzending binnen België voor bestellingen vanaf 300 Euro excl BTW. Voor Nederland en Luxemburg is de verzending gratis voor bestellingen vanaf 400 Euro excl BTW . 

 

Heeft u nog vragen, kijk vlug op het tabblad FAQ!

 

Hebt u een probleem met een online aankoop? Probeer de onlinegeschillenbeslechting http://ec.europa.eu/odr

 

Art Supplies on Web bvba

Hellegatstraat 13a

2590 Berlaar

BTW: BE0477.238.020