Welkom op onze website! Veel winkelplezier. Groetjes, Vera.

Magento - Open Source eCommerce

Taal: English Deutsch Nederlands

Vragen?

Call Us: +32 496 83 70 27 Tijdens kantooruren

News flash

Om de status van uw pakket beter te kunnen opvolgen en/of wijzigen, logt u in op UPS My Choice via uw smartphone. Op die manier kan u het verwachte tijdstip van levering zien, en indien u toch even de deur uitmoet, kan u via uw smartphone de levering laten wijzigen naar het dichtst bijzijnde afhaalpunt naar keuze.


Promotie van de maand

Chavant Clayette Soft Off-White - 906 gr
Excl. BTW: €7,76 Incl. BTW: €9,39

Chavant biedt een nieuw product aan genaamd Clayette. Het doel van dit materiaal was om een zwavelvrije klei te verschaffen die zachter en minder plakkerig is dan NSP Soft of Le Beau Touché.
 

MM Head Deluxe Ed
Excl. BTW: €76,00 Incl. BTW: €91,96

Ben je op zoek naar een kant en klare basis waarop je je maskers kunt vormgeven of weergeven? Wel, we hebben er een voor je. Introductie van onze gloednieuwe Ed Head, gemaakt van hol, stijf polyurethaanschuim, de Deluxe Full Ed Head Armature is geschikt voor middelgrote tot grote maskersculpturen. Dit nieuwe ontwerp heeft gedeeltelijke schouders en een langwerpige hals die de krimping van latexmaskers compenseert. Let op: dit product is handgemaakt. Als zodanig zijn er enkele kleine cosmetische onvolkomenheden inherent aan het productieproces die geen invloed hebben op het beeldhouwproces. De meeste vormen hebben enkele kleine onvolkomenheden. De Ed Head is ook perfect voor maskerweergave. Afmetingen 46x33x28 cm. Hoofdomtrek op wenkbrauw is ongeveer 58,5 cm. De ED-kop weegt ongeveer 1,8 kg.
Art Supplies
 

Indien je gekozen hebt voor "betaling via overschrijving", zal je bestelling verwerkt worden na ontvangst van de betaling. Goederen worden verstuurd zodra de betaling ontvangen is.

Indien u koos voor "betaling bij afhaling in ons magazijn", dan is het enkel mogelijk te betalen met bancontact. Uw bestelling staat een halve dag later klaar en kan opgehaald worden van maandag tot vrijdag tussen 10 en 13u en tussen 14 en 16u.

 

Gratis verzending binnen België voor bestellingen vanaf 300 Euro excl BTW. Voor Nederland en Luxemburg is de verzending gratis voor bestellingen vanaf 400 Euro excl BTW . 

 

Heeft u nog vragen, kijk vlug op het tabblad FAQ!

 

Hebt u een probleem met een online aankoop? Probeer de onlinegeschillenbeslechting http://ec.europa.eu/odr

 

Art Supplies on Web bvba

Hellegatstraat 13a

2590 Berlaar

BTW: BE0822682734