Welkom op onze website! Veel winkelplezier. Groetjes, Vera.

Magento - Open Source eCommerce

Taal: English Deutsch Nederlands

Vragen?

Call Us: +32 496 83 70 27 Tijdens kantooruren

News flash

Om de status van uw pakket beter te kunnen opvolgen en/of wijzigen, logt u in op UPS My Choice via uw smartphone. Op die manier kan u het verwachte tijdstip van levering zien, en indien u toch even de deur uitmoet, kan u via uw smartphone de levering laten wijzigen naar het dichtst bijzijnde afhaalpunt naar keuze.


Promotie van de maand

Bosny Spray Paint No 181 Copper Gold
Excl. BTW: €5,54 Incl. BTW: €6,70

Hoogwaardige spuitverf, speciaal ontwikkeld om een fantastische glans te verkrijgen die op echt goud lijkt. Sneldrogend en gemakkelijk te gebruiken. Geeft schitterende goudachtige afwerkingen. Het is geen echt goud, het lijkt er gewoon op. Uitstekend geschikt voor gebruik op auto's, fotolijsten en in huis. Droogtijd 15-20 minuten. Bewaartijd: 8 à 10 jaar.
 

Bosny Spray Paint Phosphorescent
Excl. BTW: €12,57 Incl. BTW: €15,21

Geeft de hoogste glans van geverfde voorwerpen en blijft uren zichtbaar in het donker. Geschikt voor het maken van nooduitgangdeuren, vluchtgangen, veiligheidsuitrusting en obstructieve structuren. Geschilderde objecten zullen helder schijnen tijdens het uitlichten. Andere toepassingen zijn ondergrondse tunnels, verkeersborden, waarschuwingsborden, toneeldecoraties in theaters, speelgoed voor kinderen en kamerdecoraties, fietsen, helmen, garages, schakelaars, trappen, sportuitrusting, disco theque, dansvloeren en enz. Droogtijd 15-20 minuten. Bewaartijd: 8 à 10 jaar.
Art Supplies
 

Indien je gekozen hebt voor "betaling via overschrijving", zal je bestelling verwerkt worden na ontvangst van de betaling. Goederen worden verstuurd zodra de betaling ontvangen is.

Indien u koos voor "betaling bij afhaling in ons magazijn", dan is het enkel mogelijk te betalen met bancontact. Uw bestelling staat een halve dag later klaar en kan opgehaald worden van maandag tot vrijdag tussen 10 en 13u en tussen 14 en 16u.

 

Gratis verzending binnen België voor bestellingen vanaf 300 Euro excl BTW. Voor Nederland en Luxemburg is de verzending gratis voor bestellingen vanaf 400 Euro excl BTW . 

 

Heeft u nog vragen, kijk vlug op het tabblad FAQ!

 

Hebt u een probleem met een online aankoop? Probeer de onlinegeschillenbeslechting http://ec.europa.eu/odr

 

Art Supplies on Web bvba

Hellegatstraat 13a

2590 Berlaar

BTW: BE0822682734