Welkom op onze website! Veel winkelplezier. Groetjes, Vera.

Magento - Open Source eCommerce

Taal: English Deutsch Nederlands

Vragen?

Call Us: +32 496 83 70 27 Tijdens kantooruren

News flash

Om de status van uw pakket beter te kunnen opvolgen en/of wijzigen, logt u in op UPS My Choice via uw smartphone. Op die manier kan u het verwachte tijdstip van levering zien, en indien u toch even de deur uitmoet, kan u via uw smartphone de levering laten wijzigen naar het dichtst bijzijnde afhaalpunt naar keuze.


Promotie van de maand

MM Eyes Light Blue (pair)
Excl. BTW: €7,20 Incl. BTW: €8,71

Een acryl oog van uitstekende kwaliteit met een halve baan met extra fijne details in de iris en levendig gekleurd. Met een diameter van 1" en een iris van 0,5" zijn deze ogen de perfecte keuze voor maskers, rekwisieten en displays. Geweldige kwaliteit voor de prijs!
 

MM Alginate TG Regular 1 lb (ca 453 gr)
Excl. BTW: €6,00 Incl. BTW: €7,26

Ons gloednieuwe alginaat, Monster Gel TG, mengt gemakkelijk met de hand tot een zeer romige consistentie. Werkt met warm water en geeft u ongeveer 4-5 minuten werktijd bij 25°C. Ideaal voor afgietsels van het gezicht en body casting.
Art Supplies
 

Indien je gekozen hebt voor "betaling via overschrijving", zal je bestelling verwerkt worden na ontvangst van de betaling. Goederen worden verstuurd zodra de betaling ontvangen is.

Indien u koos voor "betaling bij afhaling in ons magazijn", dan is het enkel mogelijk te betalen met bancontact. Uw bestelling staat een halve dag later klaar en kan opgehaald worden van maandag tot vrijdag tussen 10 en 13u en tussen 14 en 16u.

 

Gratis verzending binnen België voor bestellingen vanaf 300 Euro excl BTW. Voor Nederland en Luxemburg is de verzending gratis voor bestellingen vanaf 400 Euro excl BTW . 

 

Heeft u nog vragen, kijk vlug op het tabblad FAQ!

 

Hebt u een probleem met een online aankoop? Probeer de onlinegeschillenbeslechting http://ec.europa.eu/odr

 

Art Supplies on Web bvba

Hellegatstraat 13a

2590 Berlaar

BTW: BE0822682734