Welkom op onze website! Veel winkelplezier. Groetjes, Vera.

Magento - Open Source eCommerce

Taal: English Deutsch Nederlands

Veel gestelde vragen

 

Moet ik een account aanmaken?

Ja. Een account aanmaken maakt het voor u gemakkelijker wanneer u een 2de keer wil bestellen; hoeft u niet alle gegevens opnieuw in te vullen. Plus het zorgt er ook voor dat wij zeker alle gegevens hebben, zodat er niets fout gaat. Uw gegevens blijven uitsluitend in ons bezit en worden niet aan derden doorgegeven.

 

Wanneer is BTW op mij van toepassing?

Voor elke klant in België wordt er BTW aangerekend. Klanten die een BTW nummer hebben, kunnen de BTW later aftrekken via hun BTW-aangifte. Voor buitenlanders wordt er BTW aangerekend indien u géén BTW nummer hebt. 

 

Wanneer moet ik betalen?

De goederen worden pas verstuurd nadat wij de betaling hebben ontvangen. Wanneer u met kredietkaart betaalt, sturen wij de goederen onmiddellijk op. Betaalt u per overschrijving, dan kan het enkele dagen duren vooraleer wij het geld op onze rekening zien verschijnen.

 

Wat is "payment on collection"?

"Payment on collection" betekent letterlijk "betaling bij afhaling". Wanneer u de goederen zelf komt afhalen, kan u ter plaatse betalen. Hou er rekening mee dat wij dan enkel elektronische betalingen accepteren.

 

Kan ik aan de koerier betalen?

Neen, indien u wenst dat de goederen worden opgestuurd, dient u vooraf te betalen. Ofwel via overschrijving ofwel met de kredietkaart.

 

Is het bedrag voor gratis verzending inclusief of exclusief BTW?

De verzending binnen België is gratis voor aankopen vanaf 300 euro exclusief BTW. Voor de buurlanden is dit vanaf 400 euro exclusief BTW.

 

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

De enige en correcte manier om dit te weten te komen, is door uw bestelling te simuleren. Dwz u geeft uw bestelling in, u duidt verzending met UPS aan, en u herberekent de kosten. Dit alles gebeurt alvorens u uw bestelling moet bevestigen.

 

Als ik siliconen bestel, zit de verharder er dan bij?

Neen, tenzij het expliciet vermeld staat (bvb a+b), zijn alle producten afzonderlijk te kopen. Hou er rekening mee dat elke siliconen zijn eigen verharder nodig heeft.